Mathilda och mina 5 ♥

Kvällsfunderingar

Nattjobb.

Vak.

Vilket innebär att man får koppla bort all stress runt omkring sej och försöka varva ner tillräckligt mycket att ett lugn och en trygghet infinner sej. Jag är ju här för min brukares skull. Jag kan inte vara uppstressad och jag kan en liten stund sitta här i mina egna tankar och tänka över allt.

Jag är väldigt tacksam över allt Jag har. Jag är så glad för min familj och mina djur och mitt hus. Mitt jobb som jag trivs med och kollegor som gör dagarna roliga.

Men jag känner mej väldigt ofta stressad. Både på jobbet och hemma. Det är sååå mycket att göra överallt. Jobbet är vi ofta underbemannade på och det är sjukt stressigt och det händer saker hela tiden. Jag måste jaga timmar för att få lite extra pengar och hoppar in på obekväma tider för att kunna tjäna lite extra. Hemma är det med massa att göra hela tiden. Hela hemmet som ska skötas och så är det träningar och köra och hämta, föräldramöten, tandläkare och matcher. Fixa med barnvakt och kalasande… och så bygget förstås… Det frestar på en stressad mammas kropp och tålamod.

Men ändå så är jag så himla glad över hur mycket vi har kämpat fram till hur allt är idag.

Vi ska nog klara av den här stora renoveringen med flaggan i topp. Tänk va nöjda och stolta vi ska va sen när allt är klart.

.

Lite kvällsfunderingrar

.

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats